Двигун & викиди CO

Економте паливо під час поїздок в Actros.

Двигуни, яким заздрять конкуренти, збільшать вашу конкурентну перевагу.

Відмінна ефективність з Євро V і Євро VI - Actros приваблює своєю низькою витратою палива, яка значно нижче, ніж у його економічного попередника з Євро V. Коротко: у нього самі економічні, надійні і довговічні двигуни, які ми коли-небудь створювали. Двигуни, через які, вам напевно будуть заздрити.

Відмінні двигуни і технології для зниження викидів

Пристойна економія до 7% з Євро V і до 5% з Євро VI в порівнянні з їх і так економічним попередником з Євро V. Це вражаюча заслуга 6-циліндрових рядних двигунів об'ємом 7,7 л, 10,7 л, 12,8 л і 15,6 л, і, в цілому, з 16 варіантами потужності * від 175 кВт до 460 кВт. Причиною низької витрати палива, незважаючи на підвищену продуктивність, є особливо ефективна стратегія згоряння, яка досягнута, зокрема, паливною рампою системи упорскування високого тиску X-Pulse, яка впорскує паливо в окремі циліндри з тиском до 2100 бар.

Значне зниження викидів CO2 і зниження викидів твердих частинок і оксидів азоту є додатковими перевагами. Двигуни Євро VI, які відповідають екологічному стандарту EEV* доступні в якості альтернативи двигунам Євро V. Економія досягається також рециркуляцією охолоджених відпрацьованих газів: двигуни Євро VI споживають приблизно на 40% менше AdBlue ®, ніж двигуни попередника з Євро V.

Оптимізовані компоненти допомагають скоротити споживання.

Кроки, які ми зробили для подальшого зниження витрати палива не обмежуються двигунами. Регульований водяний насос, наприклад, і система уприскування AdBlue ®, яка тепер працює без стисненого повітря, були перероблені з урахуванням цієї мети.

Ще одна функція: при необхідності, вже в базовій комплектації двигуни на 12 передачі надають більше крутного моменту ** на ведучій задній осі. Це означає, що висока швидкість, в поєднанні з низькими оборотами двигуна і низьким споживанням палива, можлива навіть на складній місцевості. Коротко: Actros застосовує не тільки економічні, але екологічно чисті технології.

* Євро V і EEV доступні тільки для двигунів потужністю 310 кВт, 330 кВт і 375 кВт.

** Тільки для автомобілів зі стандартною висотою рами і потужністю 310 кВт, 330 кВт і 350 кВт в поєднанні з передавальним числом задньої осі г = 2,611 і г = 2,533. Не з розміром шини 315/45